Newsletter Rakousko 1/2021

Dovolujeme si Vás informovat o novinkách ohledně naší nabídky nemovitostí v Rakousku. Podobně, jako je v současné době velký zájem o rekreační nemovitosti v České republice, je i zájem o koupi rekreační nemovitosti v Rakousku zvýšený.

Austrian Alpinec Chalets - Stadl a/d Mühr

Náš dlouholetý partner, společnost Austrian Alpine Chalets v roce 2021 plánuje realizaci tří nových projektů, a rovněž také pokračuje s přestavbou apartmánů v Alpin Resort Eisenerz. Předpokládáme, že prohlídky bude možné realizovat od poloviny února 2021, rekonstrukce apartmánů mají být dokončeny v červnu 2021.

V březnu 2021, ve spolupráci se společností Austrian Alpine Chalets, uvedeme na trh nový projekt s apartmány a dřevěnými domy (chalets) v lokalitě Gerlitzen/Ossiacher See. Pro společnost Austrian Alpine Chalets je to zcela nová lokalita, která vedle lyžování nabízí i širší možnosti pro letní turistiku, a to u jednoho z nejkrásnějších jižních jezer v Rakousku -Ossiacher See, nedaleko měst Villach a Klagenfurt.

V květnu pak bude uveden na trh nový projekt ski-in, ski-out ve známém lyžařském středisku v Kreischbergu. Jedná se opět o výstavbu maximálně 15 dřevěných domů (chalets), opět přímo u nástupní stanice lyžařského vleku. Tento projekt vyplní poslední volné pozemky v bezprostřední blízkosti vleku. Architektura domů (chalets) bude podobně moderní, jako stávajících dřevěných domů (chalets) z předchozích etap.

Ve stejném období pak bude zahájen prodej luxusních dřevěných domů (chalets) v další fázi výstavby ve velmi oblíbeném horském středisku Turracher Höhe. Jedná se o maximálně 15 domů v zadní lokalitě, která nabízí – kromě skvělých podmínek pro lyžování – i nádherné a klidné přírodní prostředí národního parku.

Alpenimmobilien - Mnichov

Společně s naším novým partnerem, společností Alpenimmobilien z Mnichova, začneme v průběhu letošního roku nově nabízet dva projekty v Rakousku. V prosinci 2020 jsme již zveřejnili nabídku apartmánů v projektu Lakeside Klopeiner See, u nejteplejšího jezera v Rakousku - s lyžováním v nejjižnějším lyžařském středisku v Rakousku - Petzen. Tento projekt nabídne krásné apartmány s lázeňským komfortem. Více informací o projektu: www.nemovitostivrakousku.cz V únoru 2021 pak tato společnost uvede na trh projekt s 11 horskými domy (chalets) pod názvem Alpinnest, v městě Mariapfarr v Lungau (Salzburgerland).

Absolutimmobilien - Zell am See

Společně s naším dalším partnerem – společností Absulutimmobilien sídlící v Zell am See, zveřejníme již koncem ledna nabídku apartmánů v novém resortu Wildbach Lodges u města Hochkönig, v blízkosti St. Johann in Pingau.

Plan Real - Tamweg

Společně s partnerem Plan Real v Tamwegu zveřejníme v březnu 2021 nabídku menšího projektu se 13 apartmány rovněž v městě Mariapfarr v Lungau (Salzbugerland). Společnost Plan Real dále nabízí volné domy v rekreačním středisku Ferienpark Thermen Resort Pannonnia u hranic s Maďarskem. Nabídka domů je již zveřejněna na našich stránkách www.rekreačnínemovitosti.cz

Kniha - vydání 2021

Doufáme, že Vás naše nabídka nemovitostí v Rakousku pro rok 2021 zaujme, a že Vás v následujících měsících budeme moci informovat dalšími newslettery o jednotlivých projektech. Aktuální informace budeme zveřejňovat i na našich dalších webových stránkách: www.nemovitostivrakousku.cz Rovněž bychom Vás rádi upozornili na přípravu nového vydání naší publikace „Bydlení a koupě nemovitosti v Rakousku“.
Zpět na Novinky